Menu

Ingredienser

+

Fladbrødet

  • Hvedemel 400.0 g
  • Spelt, mel 200.0 g
  • Vand 500.0 ml
  • salt 10.0 g

Pestoen

  • Solsikkekerner 100.0 g
  • Fennikel, frø 40.0 g
  • Persille, bredbladet 120.0 g
  • Frisk Dild 120.0 g
  • Rapsolie 130.0 g
  • Parmesanost, frisk revet 100.0 g
  • salt 6.0 g

Agurkesalat

  • Agurk, tynde skiver 800.0 g
  • Lager eddike uden farve 100.0 g
  • Sukker 100.0 g
  • vand 100.0 g

Rødkålssalaten

Anretning og servering

  • Creme Fraiche 200.0 g
  • HELLMANN'S Professional 50%, 1 x 5 L 400.0 g
  • Salat, romaine, rå 400.0 g

Er touch af Norden som passe til de fleste festlige lejligheder.

...

Tilberedning

  1. Fladbrødet

    • Bland mel , vand og salt og ældt dette godt i en røremaskine.
    • Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse som den stegepande har du vil bruge til bagning af brødet.
    • Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.
  2. Pestoen

    • Rist solsikkekernerne og fennikel frø.
    • Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.
  3. Agurkesalat

    • Skyl agurken.
    • Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen)
  4. Rødkålssalaten

    • Snit rødkålen i fine strimler.
    • Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.
    • Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderioure hvidløg, salt og peber i kålen og bland.
  5. Anretning og servering

    • Skyl og snit romainsalaten,derefter slyges den i en salatslynge eller ligende.
    • Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise,læg salaten og rødkålssalateni.
    • Kom agurkesalaten og creme fraiche i og rul brødet.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu