Menu

 

  • Brug hele råvaren
    Fra rod til top! Prøv at bruge så meget af råvaren som muligt: Kartoffelskræller kan friteres, og urtestilke kan blendes til pesto eller urteolier. Grøntsagsrester kan steges og blendes til en fyldig vegansk fond eller tørres til et pulver med masser af smag.
  • Brug bønner, linser og ærter
    Prisvenligt og trendy protein. Køb det tørrede produkt, læg det selv i blød, og kog det. Det er billigere og giver bedre smag end de forkogte produkter. Bruges som fyld i supper, fars eller ovnretter. Lav en glutenfri bechamelsauce ved at blande hvide bønner med plantebaseret fløde, salt, peber og muskatnød.
  • Brug rodfrugter og kål
    Utroligt budgetvenlige råvarer, da de begge dyrkes lokalt i Norden og er tilgængelige hele året rundt. Hele ovnristede rodfrugter og konfiteret kål giver en fantastisk smag. At bruge traditionelle kødteknikker på rodfrugter er en fantastisk måde at få en billig råvare til at føles eksklusiv.

“At bruge traditionelle kødteknikker på rodfrugter er en fantastisk måde at få en billig råvare til at føles eksklusiv.”

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu