Verdens opskrifter!
Når du ikke kan rejse ud i verden, så tag smagene med hjem til dig selv med vores opskrifter fra Brasilien til Korea!
Selvom rejser skal holdes til nærområdet, kan vi stadig opdage verden med smage og teknikker fra hele jordkloden. Og hvorfor ikke lade sig inspirere yderligere? Fermenterede sorte bønner på nordiske bælgfrugter? Udon på lokalt korn? Miso på ærter? Mulighederne er mange, så velbekomme!
Da spanierne ankom til Amerika tog de det spanske køkken med sig men de lærte også noget af de indfødte. Indianerne kunne andet med røg end at lave røgsignaler. De lærte at ryge deres mad og at denne rygning var med til at modne og smagssætte kødet, i det her tilfælde gris som var et billigt og nemt dyr at have.
En vegetarburger inspireret af Madagaskar og lavet af sorte bønner, røde linser og bagte kartofler. En dejlig saftig fars, så der ikke er brug for dressing. Lækker og sund!
Creme Brûlée er oprindelig en klassisk fransk vaniljecremedessert, her en variant smagt til med kokos og lime, der ikke skal bages i ovnen og som derfor er glimrende at lave til mange
Banh mi er en slags fyldt baguettesandwich, en blanding af to landes madkultur, som er opstået, fordi Vietnam var en fransk koloni. Ifølge den originale opskrift skal en banh mi indeholde mayonnaise og paté, mens de andre ingredienser er vietnamesiske. Resultatet bliver en sødt-syrlig, krydret og fedtet sandwich. Vi har erstattet patéen med spejlæg i denne opskrift.
Relaterede produkter
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends
Install this webapp on your iPhone Install this webapp on your iPad Install this webapp on your Android phone Install this webapp on your Windows phone
Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon above and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen.