Vores bedste allergivenlige opskrifter!
Sørg for, at din mad når ud til flere gæster med smarte og velsmagende glutenfri, veganske, nøddefri, laktosefri og æggefri retter på menuen. Husk at dobbelttjekke varer som havre og charcuteriprodukter, så du er sikker på, at de ikke indeholder gluten.
Glutenfri
- Denne lille "grøntsags konditorkage" gør sig fantastisk både som en selvstændig ret og som en garniture til en enkel tallerkenanretning. Kombinationen af bagt løg, blød gedeost, karamelisseret umami samt letrøgede belugalinser, giver en all around smagsoplevelse.
Denne ret er inspireret af det nordlige Thailand. Hvad angår suppe fra Thailand, tænker vi ofte, at den skal være krydret med kokosmælk, men denne suppe er helt uden kokos. På trods af det smager denne dejlige ret alligevel rigtigt meget af Thailand.
En lækker kombination af kogte friske, grønne asparges og rejer serveret med et twist på den klassiske bearnaisesauce, der er smagt til med Knorr Hummerfond. Hummer Bearnaise er også velegnet som tilbehør til for eksempel pommes frites
Boeuf Bourguignon med stegt kål i stedet for kød, ligner til forveksling den originale i smagen.
Oprindeligt mener man, at peanutten stammer fra Peru og Brasilien. Det var de spanske opdagelsesrejsende, der tog peanutten med til Europa og herefter til Afrika. Først brugte man dem til dyrefoder, men under den amerikanske borgerkrig, fik soldaterne smag for den gode snack. Denne ret er vegetarisk, men dette kan ændres ved at bytte søde kartoflerne ud med kød. Server den med kogte ris.
Katte er hellige i Egypten men ikke koen så Egypterne nyder oksekødet i alle former. Oksekødet bruges specielt til kofta som er lange kødboller som grilles eller som kødboller i diverse saucer. Denne ret er en klassiker og nydes med brød og ris.
Vegansk, mælkefri, laktosefri, ægfri
Glutenfri, vegansk, mælkefri, laktosefri, ægfri
Det første spørgsmål, du får på en indisk restaurant, er ofte “vegetar eller ikke-vegetar?”. Det skyldes, at ca. en tredjedel af Indiens enorme befolkning helst spiser vegetarisk. Denne curry kan spises som en varm ret for sig selv eller som tilbehør, hvis du også spiser kød.
En salat, der virkelig mætter takket være kikærter og linser. Dressing lavet på kokosmælk og lime skaber interessante smagsnuancer sammen med søde kartofler.
Hvad du får
- Adgang til gratis kokketræninger
- De bedste opskrifter og tips fra kokke fra hele verden
- De nyeste kulinariske trends
Install this webapp on your iPhone Install this webapp on your iPad Install this webapp on your Android phone Install this webapp on your Windows phone
Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon above and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen.